Za polaznike Poliglota besplatni konverzacijski kursevi engleskog i njemačkog jezika

Za kurseve engleskog i njemačkog jezika pripremili smo dodatnu besplatnu nastavu konverzacije tokom kursa koja se odvija svake subote po nivoima od A1 do B2.

O nama

Škola za strane jezike i informatiku POLIGLOT osnovana je u Sarajevu 1940. godine. Prva škola za učenje stranih jezika pojavila se kao potreba društvu i pojedincu za osobnim usavršavanjem. Dugogodišnja tradicija uspjeha na koju je naša škola ponosna, danas pruža najkvalitetnije i najefikasnije usluge za osobni razvoj.

Naša je misija pružiti polaznicima kvalitetnu nastavu, te postizanje visoke razine samopouzdanja prilikom korištenja stranog jezika i novih izazova u svijetu tehnologije. Hiljade polaznika pohađalo je naše kurseve koje organiziramo za sve dobne skupine.

U školi djeluje visoko motivirana ekipa profesora/profesorica koji redovno posjećuju stručne seminare u našoj domovini i inostranstvu da bi uspješno usavršili i nadopunili svoje znanje.

Kurseve organiziramo iz engleskog i njemačkog jezika, italijanskog, turskog, španskog i francuskog jezika, te kurseve iz informatike. Kurseve iz bosanskog jezika organiziramo za strane državljane.

Programi pohađanja nastave iz jezika i ispiti koji se pohađaju nakon završenog kursa usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

Multimedijalne učionice, savremene i profesionalne metode nastave, odlični tehnički uvjeti, te visoka kvaliteta našeg djelovanja, samo su neki od razloga da se odlučite baš za nas.

Vaš POLIGLOT